vineri, 10 februarie 2017

Expoziția de grup cu genericul „Colaj”

   Pe data de 10 februarie a avut loc expoziția de artă decorativă cu genericul „Colaj”, unde protagoniștii au fost elevii clasei a III-a, profesor Liudmila Grabari de la Școala de Arte Plastice din or. Ungheni.
   Expoziția a fost expusă în incinta LT „Vasile Alecsandri” .
Nu suntem la prima activitate în parteneriat cu LT „Vasile Alecsandri” , pe parcursul anilor  am mai organizat expoziții personale și de grup.
  Aceasta colaborare
este benefică prin faptul că promovăm talentele, deasemenea tinerii plasticieni își pot expune realizările spre delictul publicului.
  S-au expus lucrări cu tematici și tehnici diverse predominînd în special colajul, fiind variate deoarece au fost realizate de mai mulți autori: Anastasia Cozari, Nicoleta Tîrsînă, Andreea Straticiuc, Valeria Hanganu, Daniela Bargan, Camelia Ermurachi, Ecaterina Certan, Valeria Bobeica, Marcel Mușchei, Alexandra Fiodorova, Cătălina Ghidic.

  
În discursul său de prezentare d-na Raisa Cojocaru, director al Școlii de Arte Plastice din or. Ungheni a menționat că expoziția face parte din seria de activități dedicate aniversării a 555 de ani a orașului Ungheni.

Secvențe din expoziție

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu